Hilde Elisabeth Bjørk Pressekontakt Norsk-Tysk Handelskammer|LinkedIn Kurs

Hilde Elisabeth Bjørk
Pressekontakt Norsk-Tysk Handelskammer 

«Ellen holdt et lærerikt LinkedIn-kurs for oss i Norsk-Tysk Handelskammer rettet mot både de ansattes og bedriftens profil. Vi fikk en generell innføring i bruk av LinkedIn samt tips til hvordan vi målrettet kunne bygge opp profilene våre for aktivt bruk i forretningssammenheng. Ellen er kunnskapsrik og hyggelig, jeg anbefaler henne gjerne videre til andre».


AnnSofie Lanner Acting Director |LinkedIn kurs

AnnSofie Lanner
Acting Director sustainable business, Scandic Hotels

Ellen är kunnig, driven och engagerad. Jag har träffat Ellen i lite olika sammanhang och denna gång hjälpte hon mig och mitt företag med en Linkedin kurs. Hon är pedagogisk, tydlig, strukturerad och sprider enorm glädje och energi. Jag kan verkligen rekommendera Ellen!


Hanne Brøter Visuell branding og grafisk design|LinkedIn Kurs

Hanne Brøter
Visuell branding og grafisk design - Hannes Ideer

«Ellen er en superbruker på LinkedIn. «Man kan ikke være ekspert på noe som er i konstant forandring av andre», - sier hun. Man må bare følge med i svingene. Og det gjør hun, med ekspertise. Jeg har fått delta på hennes LinkedIn kurs og har gjennom mitt arbeid med henne også fått anledning til å se hvor mye tid, nysgjerrighet, kunnskap og pasjon hun legger ned på sin misjonsvirksomhet for kanalen. Hun behersker det “tekniske” ved LinkedIn til fingerspissene, alltid oppdatert, men for henne er mennesker og nettverksbygging det essensielle. Hun vil at vi skal kjenne hverandre alle sammen. Hennes kurs er overflødighetshorn der hun øser av sin kunnskap og gode intensjoner for kontakten mellom mennesker. Har du mulighet, skal du delta på LinkedIn kurs med henne. Du vil komme rikere ut».

Havva (Havva Keskin) Ilhan, Upplands-Bro kommun|LinkedIn Kurs

Havva (Havva Keskin) Ilhan
Biträdande Personalchef, Upplands-Bro kommun

«Vi har gått en grundläggande kurs i LinkedIn hos Ellen. Riktigt givande och jag rekommenderar alla och i synnerhet kommuner att komma igång med sitt gratiskonto på LinkedIn och då använda Ellen som stöd. Jag rekommenderar henne till alla andra som behöver en knuff i ryggen för att komma igång med LinkedIn. Tack Ellen!»


Åsa Salomonsson General Manager|LinkedIn Kurs

Åsa Salomonsson
General Manager Scandic Kungens Kurva och Scandic Skärholmen

«Bra kurs med Ellen som gav många bra tips och mycket energi. Rekommenderas varmt!».


Cissi Silvstam  GrundarG och konsultchef på ServeOffice AB|LinkedIn kurs

Cissi Silvstam 
GrundarG och konsultchef på ServeOffice AB

«Tack snälla Ellen för en mycket bra och informativ kurs ang hur man kan bli bättre på att använda LinkedIn. Vi var en liten grupp (5 st) så vi hann verkligen lära oss massor på 3 timmar. Tror inte någon av oss hade en aning om att det fanns så många sidor ”bakom” där man kunde göra en massa inställningar och förbättringar. Känner mig nu mycket säkrare på vad jag ska göra för att förbättra min sida men också hur jag ska jobba dagligen med linkedIn utan att lägga ner för mycket tid». 


Krister Jansson Projekt- och personalchef, Brandskyddsmålarna AB|LinkedInkurs.com

Krister Jansson
Projekt- och personalchef, Brandskyddsmålarna AB

«Har gått en grundläggande kurs i Linked in hos Ellen. Riktigt givande och en rejäl knuff i ryggen. Jag rekommenderar henne till alla andra som behöver komma igång med LinkedIn. Tack Ellen!»


Michael Billow VD och senior rådgivare |LinkedIn kurs

Michael Billow
VD och senior rådgivare

«Jag är hänförd över LinkedIn och de möjligheter som finns med det verktyget. Efter en suverän genomgång av Ellen ser jag att LinkedIn är ett verktyg som jag kommer att använda framöver. Det finns ju sådana otroliga möjligheter bara man sätter sig in i systemet. Jag vill varmt rekommendera att ni ta er tid och bokar in ett möte med Ellen!»


Christina Varenius, VD Ingrezzo AB|LinkedIn kurs

Christina Varenius,
VD Ingrezzo AB

«Jag är på LinkedIn-utbildning hos Ellen - jag kan verkligen rekommendera det. Jag har lärt mig mer på 2 timmar än vad jag lärt på 3 år.


Ewa Malmsten Nordell Bildkommunikatör och fotograf| LinkedInkurs.com

Ewa Malmsten Nordell
Bildkommunikatör och fotograf

«Gick en grundläggande LinkedIn kurs hos Ellen som verkligen rivstartade mitt LinkedIn konto! Ellen är en sann nätverkare med viljan att hjälpa andra framåt - hon är positiv , empatisk, energisk och extremt hjälpsam! Jag rekommenderar henne starkt; både som person, nätverkare och hennes kunskaper inom LinkedIn! Tack Ellen.»


Carina Elfstrand Försäkringsbyrån AB|LinkedIn kurs

Carina Elfstrand
Försäkringsbyrån AB

«En riktigt bra kurs för den som är nybörjare på Linkedin! Det var perfekt med en liten grupp så att alla kunde ställa frågor. Det var också bra att man tog med sig sin egen laptop och kunde klicka på sin egen Linkedin-sida. För egen del tror jag den här kursen kommer generera nya intäkter till mitt företag. Min egen sida kommer bli bättre och jag kommer kunna knyta nya affärskontakter den vägen. Nu förstår jag äntligen hur jag kan använda detta verktyg på ett bättre sätt!»


Anne-Lee Uvelid Fastighetsmäklare i Danderyd & Täby| LinkedInkurs.com

Anne-Lee Uvelid
Fastighetsmäklare i Danderyd & Täby

«Har idag varit på en jättebra kurs i LinkedIn! Verkligen nyttig information och bra levererat!»


Malena Lundin Lovelyday AB|LinkedIn kurs

Malena Lundin
Lovelyday AB

«Jag hörde till de som hade ett LinkedIn-konto men inte gjort profilen klar. Jag visste att det fanns en massa bra inställningar och att det gick att optimera sin profil, men inte hur. Både affärsnyttan och nyttan för mitt personliga varumärke var jag väl medveten om men jag insåg att jag behövde konkreta exempel och en spark i baken. Kursen gav mig handfasta tips och råd samt en trygghet i hur jag ska använda LinkedIn på bästa sätt. Ellen som höll i kursen både inspirerade och uppmuntrade mig att göra klar min profil på en gång och att använda LinkedIn. Sharing is caring. Jag kommer att rekommendera kursen till vänner, affärsbekanta och kunder». 


Mats Beiming, konsult och Excelexpert «Hösten 2017 gick jag en kurs hos Ellen. Hon verkligen inspirerande mig att börja använda LinkedIn som plattform för min marknadsföring av Excelkurser.  Och, det har verkliget varit ett lyckokast. Tack Ellen»

Mats Beiming,
konsult och Excelexpert

«Hösten 2017 gick jag en kurs hos Ellen. Hon verkligen inspirerande mig att börja använda LinkedIn som plattform för min marknadsföring av Excelkurser.  Och, det har verkliget varit ett lyckokast. Tack Ellen»


Jeannette Beiming ​​​​​​​VD på Facility Labs|LinkedIn kurs

Jeannette Beiming
VD på Facility Labs

«Tusen tack för en mycket lärorik kurs i Linkedin häromkvällen. Förutom att jag proppades med ny kunskap hade jag roligt undertiden. Du är en entusiasmerande person som på ett lättsamt sätt fick mig att förstå Linkedins stora fördelar.»


Roland Kjellvertz|Linkedinkurs

Roland Kjellvertz,  VD & auktoriserad fastighetsmäklare 
Trygga Fastighetsförmedlingar

“Har gått en LinkedIn-utbildning hos Ellen. Hon gick metodiskt igenom olika delar i systemet och gav värdefulla tips om hur hon själv arbetar med LinkedIn. Superbra att koppla ihop oss med fotograf Ewa Nordell Malmsten på Fotofralla så vi samtidigt tog nya profilbilder. Kan varmt rekommendera Ellen som kursledare.”


LinkedInexpert Stockholm. LinkedInkurs.com
Richard Junell  Projektledare  
 
"Närvarade på en av Ellens LinkedIn kurser. Otroligt intressant, bra och lärorikt. Har nu lärt mig hur man har bäst inställningar, vad man ska undvika och hur man får bäst träffar på sin profil. Kan verkligen rekommendera företag och personer som vill ha en sökbar professionell profil att gå denna utbildning."

Linkedin expert Stockholm
Henrik Rudberg  CEO
Leadsmaskinen
 
"När alla alltid går omkring med en kamera i fickan är det lätt att tänka att en profilbild går att få fram precis när som helst. M t p att de flesta nog är med om att det blir många bilder som inte blir så bra alls så börjar man inse att det krävs något mer än bara tillgång till en kamera. När man dessutom vill kunna framstå på ett särskilt sätt, ja, då måste professionell hjälp komma till. En fotograf! Och inte vilken som helst, mina förväntningar överträffades av Eva som lyckades få fram just den passion och det engagemang som jag själv känner, men som jag aldrig tycker kan fastna på ett tvådimensionellt plan. Jag rekommenderar Eva varmt!"

LinkedInexpert Stockholm. LinkedInkurs.com

Bjørn Fredlund KAM
Customer Nordic AB

"Supernöjd med bilderna jag fick av dig. Med tanke på objektets förutsättningar så har du gjort underverk."


LinkedInexpert Stockholm. LinkedInkurs.com

Anna Qvinth, Marknadsansvarig
Trimtec-gruppen

"Det var en trevlig och avslappnad fotografering, du fick mig att le. Bilden blev jättebra."