Vi utbildar enskilda individer, grupper, företag och organisationer genom både öppna utbildningar och företagsanpassade lösningar.

LinkedIn är en professionell plattform som ger dig och din verksamhet möjlighet att synas, verka och växa. Genom att lära dig grunderna, funktionerna och möjligheten med verktyget kan du öka chansen att nå dina framtida kollegor, samarbetspartners och kunder. 

Vi jobbar med privatpersoner och organisationer inom privat och offentlig sektor. Våra kurser används till kick-off, teambuilding, i marknadsföringssyfte, med fokus rekrytering, employer branding och/eller kompetensutveckling. 

Vår filosofi är att arbeta i små grupper där du kan jobba aktivt tillsammans med vår kursledare och övriga i gruppen. Du har med din egen dator när information och teori varvas med praktiskt arbete. 

Är du företagare, rekryterare, konsult, anställd eller jobbsökande? Välkommen till denna kurs som kommer att ge dig många insikter och tips hur du skapar dig din framgång på LinkedIn. 

1. Individuella kurser, 2-4 timmar 

Är du chef, ledare, projektledare, konsult eller medarbetare och vill få ut mer av LinkedIn utifrån din egen roll erbjuder vi kurs på ert kontor eller online. Kontakta oss för information

2. Öppna intensivkurs/workshop. Halv- eller heldag – du får samtidigt ditt porträtt taget!

Den här kursen är för dig som på allvar vill komma igång med LinkedIn. Du vill lära dig LinkedIns alla funktioner, nätverka med nya/ blivande kunder och partners, och få hjälp med hur du skapar  en profil som sticker ut.

Utbildningen passar för både dig och ditt företag. Den ger dig värde utifrån din inriktning, bransch och målsättning. Efter en teoretisk och praktiskt genomgång får du även hjälp med din nya profilbild. 

För att förstärka värdet av kursen genom att nätverka med likasinnade så strävar vi efter att bygga grupper med deltagare som har samma utgångspunkt och målsättning som du har.

Se aktuella kursdatum eller kontakta oss för information

3. Företagsinterna utbildningar, halv- eller heldag på plats hos er

LinkedIn är världens största affärsnätverk med över 3,3 miljoner medlemmar, bara i Sverige. Det kan vara där första intrycket sker mellan dig, dina medarbetare och framtida kunder. Se till att hela organisationen har en uppdaterad profil och känner sig trygga med hur de på bästa sätt ska representera företaget på LinkedIn. 

Nå ut med dina tjänster, produkter och varumärke  på ett kostnadseffektivt och roligt sätt. Kursen skräddarsys efter ert branch, mål & syfte. 

Fotograf Ewa Fotofralla ser till att ni får snygga porträtt- och gruppbilder till företaget. 

Kontakta oss för information och offert

Workshop, 4 timmar inklusive fotografering 

 1. Genomgång av grunderna. Funktioner, inställningar, grupper med mera
 2. Vad är viktigt för just din profil? Tips till hur du blir synlig till rätt målgrupp
 3. Hur kan du skapa mervärde för dig och ditt företag beroende på inriktning, bransch & målsättning?
 4. Du får tips & råd kring sökfunktioner och andra möjligheter
 5. Vad gör dina kunder, konkurrenter och partners?
 6. Hur bygger du ditt nätverk med omsorg och känsla?
 7. Tips gällande LinkedIn som verktyg för individer och företag
 8. Referens- och nätverksbyggande

Påbyggnadskurs, 3 timmar

Det här är kursen för dig som redan kan grunderna och nu vill lära dig hur du ska kunna använda LinkedIn fullt ut till att få flera leads, rekrytera personal, marknadsföra företagets varumärke, tjänster och produkter till rätt målgrupp. 

 1. Funktioner - hitta rätt leads, kontaktpersoner och information  
 2. Kommunikation -  kommunicera rätt för att nå ut till fler kunder 
 3. Social Selling - hitta fler leads och skapa goda relationer 
 4. Marknadsplan - när, hur och vad
 5. Värdet av aktivitet

I vår heldagsutbildning ingår allt ovan.

Välkommen till en inspirerande, engagerande och kunskapshöjande kurs. 

Kompetensutveckling är viktigt för individen, för företagens verksamhet och för ökad konkurrenskraft.  Lärande är skapande, vi menar att vi lär oss bäst när vi har roligt och får vara delaktiga. Med humor och engagemang vill vi att du ska utvecklas, bli uppdaterad och få nya färdigheter för ditt arbete och för din yrkesroll. Våra kurser är anpassade för dig som vill jobba med Linkedin själv eller kunna lägga upp en strategi för ditt företags satsning på LinkedIn. Du behöver ingen tidigare kunskap, vi lär dig att använda plattformen till din fördel. 

Mer om kurshällare Ellen och fotograf Ewa