LINKEDIN GER MÅNGA MÖJLIGHETER, UTNYTTJAR DU ALLA?

Intensivkurs i LinkedIn – inklusive porträttfotografering på plats
LinkedIn är en professionell plattform som ger dig och din verksamhet möjlighet att synas, verka och växa. Genom att lära dig grunderna, funktionerna och möjligheten med verktyget kan du öka chansen för att nå dina eventuellt framtida kollegor, samarbetspartners och kunder.

Utbildningen passar för både individer och företag. Den lär dig generera värde utifrån inriktning, bransch och målsättning. Efter en teoretisk och praktiskt genomgång får du även förmånen att bli fotograferad till din nya profil.

Intensivkursen inkluderar:

  • Genomgång av grunderna. Funktioner, inställningar, grupper med mera
  • Vad är viktigt för just din profil. Tips till hur du blir synlig för rätt målgrupp
  • Hur kan du generera värde till dig och ditt företag beroende på inriktning, bransch och målsättning
  • Tips & råd kring sökfunktioner och möjligheter
  • Referenser
  • Vad gör dina kunder, konkurrenter, partners
  • Hur bygger du ditt nätverk med omsorg och känsla
  • LinkedIn som verktyg för individer och företag
  • Hur använder en professionell rekryterare LinkedIn och vad bör du tänka på för att ligga högt på listan? (för dig som jobbsökare)

Vår filosofi är att arbeta i mindre grupper så att du kan jobba aktivt och konstruktivt tillsammans med vår kursledare och övriga i gruppen. Du har med din egen dator medan vi tillhandahåller trådlöst nätverk för mobil uppkoppling. Med dator tillgänglig så att du kan jobba konstruktivt tillsammans med kurshållare och gruppen. Information, teori och praktiskt arbete.

Om du är företagare, rekryterare, konsult, anställd eller jobbsökande är du varmt välkommen
För att förstärka värdet av att nätverka med likasinnade så strävar vi efter att bygga grupper med deltagare som har samma utgångspunkt och/eller målsättning som du har.

Välkommen till en kurs som kommer att ge dig insikter och praktiska tips kring hur du kan skapa framgång för dig själv eller din verksamhet på LinkedIn. I priset ingår workshop och professionellt profilfoto. 

Kontakta ellen@linkedinkurs.com för aktuella kurstillfällen. 

Vi jobbar med privatpersoner och organisationer inom privat och offentlig sektor. Våra kurser används till kick-off, teambuilding, i marknadsföringssyfte, med fokus employer branding och/eller kompetensutveckling. Vill ni ha en företagsintern utbildning hos er kontakta oss för information och offert.