Anmälan, och betalningsvillkor:

Anmälningsformuläret hittar du här. Du behöver acceptera anmälningsvillkoren för att kunna skicka anmälan.

Kursstart och kurslängd

Du får en bokningsbekräftelse med datum, tid och plats för kursen. I kursavgiften ingår porträttfotografering på plats och foto levereras innan kursen är klar.

Ditt porträttfoto kan fritt användas på sociala medier, webbsajter, CV med mera.

Kursavgift

Kursavgift betalas i förskott vid anmälan. Betalning erläggs mot faktura.

Betalningsvillkor 10 dagar, dock skall avgiften vara betald innan kursstart.

Avgiften faktureras med tillkommande moms.

Om du måste avboka dig:
Observera att anmälan är bindande, vilket innebär att du behöver avanmäla dig om du skulle få
förhinder. Du avboka fram till 7 dagar innan kursdag mot en administrativ avgift. Därefter debiteras full avgift.

Sjukfrånvaro

Om du får förhinder att delta vid något kurstillfälle har du möjlighet att ta igen detta vid kommande kurstillfällen. Detta görs inom sex månader från kurstillfället. Någon annan på ditt företag kan ta din plats på kursen.

Övrigt

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller skjuta upp en kurs vid exempelvis för lågt deltagarantal eller sjukdom. Om så är fallet meddelas det senast 3 dagar före kursen. Du erbjuds då ett nytt kurstillfälle alternativt rätten att avboka och få kursavgiften tillbaka om du redan betald. Vi ansvarar inte för eventuella kostnader som kan uppkomma för deltagare i samband med flyttad, ändrad eller inställd utbildning.

LinkedInkurs.com är en del av SkanPers Media AB och hanterar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) och GDPR. Genom att godkänna villkoren för anmälan godkänner du också att vi registrerar dina uppgifter. Dina uppgifter används om vi behöver nå dig, vid informationsutskick samt för fakturering. Uppgifterna nås enbart av verksamma inom SkanPers Media AB samt av bokförings/revisionsbyrå. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursutbud, innehåll, tider och priser.

Frågor?

Har du fler frågor? Saknar du något? Har du särskilda behov? Kontakta oss telefon 0708-303288 eller via mail ellen@linkedinkurs.com så hjälper vi dig.